HELLÓ, ÜDVÖZÖLLEK AZ OLDALAMON!

Szilágyi Judit vagyok. Pécsett születtem, ott is tanultam, majd köztisztviselőként dolgoztam több, mint 20 évig, mielőtt férjem munkaja miatt először Moszkvába majd 2015-ben Dubaiba költöztünk. Idegenvezető barátnőmtől rengeteg információt kaptam a kezdetektől fogva, segített megismerni a helyi kultúrát, építészetet, ételeket, művészetet, belátást kaptam a múltba és jelenbe egyaránt.

Két lányommal és férjemmel hétvégenként nyakunkba vettük a várost, és bejártunk minden zegzugot, amiről hallottam, olvastam. 

Rengeteget tudok a városról, a kultúráról és mindíg nagy örömmel mutattam be barátainknak, ismerőseinknek ezt a gyönyörű helyet. A tavalyi évben megszereztem a Dubai Tour Guide (önkormányzat által kiadott idegenvezetői) engedélyt, így most már hivatalosan is szervezhetek városnézéseket.

Tengerpart, sivatag, pálmák, arany, gyöngyök, tradíció, gastro, építészet, sport és extrém élmények, szuper autók, vacsora egy hajón a naplementében... Vagy gyerekekkel az aqua park, delfin simogatás és Legoland... 

Mindenki máshogy képzeli el az álom nyaralását. Mivel jól ismerem a várost, a szinte kimeríthetetlen lehetőségeivel, biztosan segíteni tudok, hogy ez a dubai nyaralás örök emlék maradjon! Keressetek, mindenben segítek! 

Nem csak programcsomagok választhatók, hanem egyénileg összeállitott, fél és egésznapos városnézés és programsor is, így a baráti társaság vagy a család egyéni érdekődésének megfelelő lesz az élmény!

Elérhetőségeim:

  • judit72judit@gmail.com
  • Viber, WhatsApp, telefon: +36203535478 vagy +971521042309
  • Facebook: Dubai idegenvezetés, városnézés Judittal
  • Instagram: judit72judit
  • Remélem minél előbb talalkozunk!

AJÁNLOTT OLDALAK

DUBAI Látnivalók © 2021 Minden Jog Fenntartva Designed by KexDesign